Jeg har en malteser, som er en lille, hvid hund, der er langhåret – hvis ikke den klippes selvfølgelig. Den kræver meget pelspleje og skal derfor også ofte i bad. Jeg har søgt nettet tyndt efter den bedste hundeshampoo, for det skal der jo til, når ens bedste ven skal en tur i bad. Men der findes jo et hav af muligheder og forskellige shampooer til hunde, og det kan være lidt svært at finde hoved og hale i, hvad der er den bedste hundeshampoo. Derfor vil jeg gerne give dig tre gode forslag til nogle hundeshampooer, jeg synes er gode og som helt klart får mine anbefalinger.

Min malteser, Alma 🙂

1. B&B Økologisk Hundeshampoo

Denne shampoo er bare rigtig god – og så er den økologisk! Hvis du har en hvid hund (ligesom jeg) er den rigtig god, da den gør hundens pels hvid igen, hvis den er blevet beskidt. Derudover indeholder den ingen kunstige farvestoffer, parabener, silicone, kunstig parfume eller overflødige tilsætningsstoffer. Det gør, at du med god samvittighed kan gi’ din bedste ven et dejligt bad. Jeg synes deres hundeshampoo med lavendel er rigtig god, og den vil jeg derfor godt anbefale. B&B hundeshampoo med lavendel kan købes her.

Hvis du eller din hund ikke tåler parfume kan B&B Hundeshampoo også fås i en udgave uden parfume, hvor der blot er tilsat aloe vera. B&B hundeshampoo uden parfume kan købes her. Ellers kan man få den i et hav af forskellige udvalg. Da jeg som sagt har en lille malteser er det desuden vigtigt med balsam, da min hunds pels ellers filtre – dette er dog ikke nødvendigt for alle racer. Men hvis du ligesom jeg har en lille langhåret hund, så er du sikkert også interesseret i deres balsam. B&B økologisk hundebalsam kan derfor købes her og efterlader pelsen blød og dejlig nem at redde efterfølgende.

2. KW Shampoo

KW Shampoo er tilsat aloe vera og er velegnet til både katte og hunde – dog ikke ruhår. Shampooens enzymer er desuden medvirkende til at løsne og opløse døde celler, samt genopbygge nye. 

KW Shampooen, som jeg godt kan anbefale, efterlader pelsen skinnende ren og blank. Shampooen går i dybden og giver din hund (eller kat) en dejlig blød pels og så er den tilmed lavet på økologisk aloe vera. Du kan købe KW Aloe Vera Shampoo her.

KW har desuden lavet en shampoo, der hedder KW Medicin Shampoo, der kan hjælpe din hund eller kat af med nogle af de mest almindelige hudlidelser. Det kan eksempelvis være problemer med skæl eller kløe hund. Den er desuden uden parfume.

KW har også lavet en hvalpeshampoo, der er yderst effektiv og mild ved den lille hvalp eller killing.

3. Trixie hundeshampoo

Alle de forskellige shampooer har jo hver sine fordele. Trixie har lavet to forskellige shampooer – en til hvide hund og en til mørke hunde – og det er helt klart deres fordel. Trixie shampooer fremhæver og intensivere hundens naturlige pelsfarve, og er derfor god, hvis du f.eks. ikke synes, at din hund får sin hvide farve tilbage, når den har været i bad.

Køb Trixie hundeshampoo til din hvide eller lyse hund her

Køb Trixie hundeshampoo til din mørke eller sorte hund her

Den bedste hundeshampoo – hvad med tørshampoo?

Hvis din hund er bange for vand og ikke kan lide at komme i bad, findes der faktisk et rigtig godt alternativ. Trixie har nemlig lavet en tørshampoo, og med den behøver hunden ikke at komme i bad så ofte – dog er det ikke en fuldstændig erstatning for badet.

Trixies tørshampoo er både til hunde og katte ligesom deres andre produkter og har en god kvalitet.

Er det nok med den bedste hundeshampoo?

Selvfølgelig er det vigtigt at have en god hundeshampoo, men hvis du har en malteser eller lignende ved du sikkert også, at en balsam også er nødvendig ,da pelsen ellers filtre.

MEN… Et andet smart produkt, som man simpelthen IKKE kan undvære, hvis man har en hund med lang eller filtret pels er en spraybalsam! Det er en fantastisk spray, der kan opløse filt i pelsen hos både hunde, katte og heste. Spraybalsamen kan både bruges i tør og fugtig pels.

Når du har sprayet det på det filtrede område skal du lade det virke et par minutter, hvorefter du kan løsne de filtrede områder med en kam eller børste. Sprayen kan både bruges i tør og fugtig pels. Det gode ved sprayen er også, at den forebygger, at der kommer en ny sammenfiltring og samtidig giver den pelsen en naturlig glans. Jeg kan derfor anbefale dig at bruge spraybalsam til dit kæledyr for en nemmere pelspleje. Køb B&B Filtfri Spraybalsam lige her.

Jeg håber du kan bruge mine anbefalinger og finder den bedste hundeshampoo til din hund.

Hvis du vil se flere anbefalinger til dit kæledyr kan du læse flere af mine blogindlæg om samme emne her.

Du kan desuden læse om vitaminer til hunde her.

Den bedste hundeshampoo

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *