Det er blevet super populært at have en biopejs i hjemmet. Biopejsen er perfekt til at skabe hygge og varme. Biopejse findes i alverdens afskygninger og det kan være svært at finde hoved og hale i – især hvis man ikke ved så meget om biopejse i forvejen. Jeg har lavet dette indlæg, hvor jeg præsenterer nogle forskellige biopejse, og der er en biopejs til enhver smag. Den bedste biopejs er den der passer til dine ønsker og behov, og jeg har nogle rigtig gode bud på, hvad det kan være for en.

Hvordan fungerer en biopejs?

En biopejs er et super godt alternativ til en gaspejs eller en almindelig brændeovn. Den brænder på bioethanol, hvilket betyder at det er sprit lavet af organiske materialer såsom kartofler, majs og roer. Fordi den brænder på bioethanol betyder det, at du ikke behøver en skorsten eller andre større installationer for at få en biopejs. En biopejs er desuden mere miljøvenlig end andre brændselskilder, fordi den brænder på bioethanol – og bæredygtige og miljøvenlige produkter er jo altid et hit 🙂 Fordi en biopejs brænder på bioethanol soder det ikke til i hjemmet som en traditionel brændeovn gør. En biopejs er derfor et rigtig godt alternativ til andre brændselskilder til at skabe hygge og varme – både inde og ude.

Der findes mange forskellige slags biopejse og jeg vil derfor præsentere nogle at de muligheder, der er på markedet – herunder både indendørs og udendørs biopejse. Man kan desuden både få biopejse, der er væghængte og frithængende eller -stående.

Den bedste biopejs – væghængt

Der findes mange forskellige biopejse, der er væghængt (og indbyggede), og det kan man godt forstå. Det giver en helt speciel form for hygge, når biopejsen er indbygget.

Denne her pejs i sort med glans er det perfekte valg for dig, der har en moderne og hyggelig indretning. Den er TÜV-certificeret, hvilket betyder at den lever op til tyske krav om kvalitet og sikkerhed.

Biopejsen er fremstillet af stål og derudover dækket med maling der tåler varme. Den har en 6-punktsbrænder i rustfrit stål. Det er desuden muligt at justere flammens højde og dermed styrke på flammerne.

Den har en kapacitet på 1 liter bioethanol, hvilket betyder at den har en brændetid på mellem 1,5 time og 4 timer alt efter brændestyrken.

Med til produktet er der inkluderet noget gratis tilbehør indeholdende nogle dekorative hvide sten du kan ligge i pejsen, en tragt du skal bruge til påfyldning af bioethanolen, 1 liter bioethanol samt en gastænder.

Væghængt biopejs i murstensvæg

Pejsen fås i mat og glans og i forskellige farver. Du kan se alle væghængte biopejse her.

Den bedste biopejs – frithængende

Hvis du ser Go’ Morgen Danmark eller Go’ Aften Danmark på TV2 har du sikkert set denne biopejs. Det er efter min mening en af de flotteste biopejse der findes.

Cocoon-Aeris-Sort.jpg

Biopejsen er lavet af Cocoon Fires og er designet af Fererico Otero. Den har en kapacitet på 1,5 liter bioethanol, som giver den en brændetid på op til 6 timer.

Det er en rigtig flot biopejs – men selvfølgelig også lidt i den dyre ende. Du kan se en video af biopejsen her:

Den bedste biopejs – fritstående

Cocoon Fires fritstående biopejs

Cocoon Fires, som har produceret den fine biopejs ovenfor, har også lavet nogle firtstående biopejse, som er mindst lige så flotte som de væghængte!

Denne fritstående biopejs fra Cocoon Fires har ligesom den frithængende biopejs en kapacitet på 1,5 liter, som betyder en brændetid på op til 6 timer. Cocoon Fires Terra frtistående biopejs har et stilfuldt udtryk og kan betragtes som et designmøbel.

Det er desuden nemt at skille globen fra benene som biopejsen står på, hvilket betyder at den er nem at pakke ned og have med – f.eks. i sommerhus.

Hvis du er i tvivl om du ønsker den frithængende biopejs eller denne stående biopejs fra Cocoon Fires, så er den stående biopejs lavet sådan at den kan omdannes til den hængende biopejs. I dette tilfælde skal du dog købe en teleskopstang, som biopejsen kan hænge i.

Biopejs Home

Hvis en Cocoon Fires ikke lige er din stil eller måske lidt i den dyre prisklasse, kan du sagtens få noget der er væsentlig billigere og stadig er en god kvalitet.

Lille hyggelig biopejs, der er nemt at have med

Denne biopejs har både en høj kvalitet og er samtidig moderne – og så er det derudover nemt at flytte den alt efter hvor du sidder i huset (eller haven).

Den er lavet af stål og dækket med maling, der tåler varme. Brænderen er desuden også lavet af rustfrit stål. Den har en kapacitet på 0,7 liter og har desuden to hærdede glasplader som beskyttelse så den nemt kan tages med, hvorhen du ønsker.

Med til denne model følger, ligesom til den første biopejs jeg præsenterede dig for, nogle dekorative hvide sten, en tragt til påfyldning, 1 liter bioethanol samt en gastænder. Køb Biopejs Home her.

Den bedste biopejs – til udendørs brug

Nu har jeg gennemgået nogle forskellige biopejse, men det er jo også muligt at få nogle biopejse til udendørs brug.

Biopejs til haven og terrassen

Her vil jeg gerne præsentere denne biopejs, der er perfekt til haven og terrassen, når du sidder udenfor i de hyggelige sommeraftener.

Denne biopejs er TÜV-certificeret og har derfor en høj kvalitet og et moderne og stilfuldt udseende. Men dens hyggelige og miljøvenlige brændsel kan den nemt erstatte det traditionelle ildsted i haven. Du kan se en video af biopejsen her:

Med til denne model følger, ligesom til nogle af de andre modeller, nogle dekorative hvide sten, en tragt til påfyldning, 1 liter bioethanol samt en gastænder.

Tak fordi du læste med. Du kan se mine andre blogindlæg om bolig og indretning her.

Den bedste biopejs

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *