Wallstickers er en god (og billig) måde at få noget rigtig fint pynt på væggen til stuen, køkkenet, entréen eller soveværelset. Men det kan godt være svært at vælge, hvilke wallstickers man skal købe og hvor man finder de flotteste wallstickers i en god kvalitet? Der er jo rigtig mange, der sælger wallstickers.

Nedenfor er jeg kommet med nogle forslag til de flotteste wallstickers til hjemmet. Men først vil jeg lige forklare, hvad en wallsticker egentlig er.

Hvad er en wallsticker?

En wallsticker er et motiv (billede eller tekst), som kan klistres på væggen. Wallstickers er et godt alternativ til billeder, malerier og plakater, og kan bruges som boligindretning og pynt i dit flotte hjem. Den store fordel ved at vælge en wallsticker fremfor at male et citat eller verdenskort direkte på væggen er, at det er let at sætte på og fjerne fra væggen igen. De fleste wallstickers er lavet af folie, fordi det giver den bedste kvalitet og de er nemme at montere på væggen. Folien består af en klistret overflade på den ene side, så den let kan påklistres på de fleste overflader.

Verdenskort som wallsticker

Denne wallsticker består af et rigtig fint verdenskort (hvor landegrænserne tydeligt er afgrænset), og kan pynte ethvert hjem! Verdenskortet kan give hygge til hjemmet og fører til samtaler ved middagsbordet om de rejser I har været på og hvor I kunne tænke jer at komme hen i fremtiden. Verdenskortet som wallsticker bringer gamle minder frem og skabe nye! Du kan købe verdenskortet her.

Citat som wallsticker

Man kan få de flotteste wallstickers som citater. Jeg synes citat-wallstickers er rigtig hyggelige og man kan jo få et kæmpe udvalg af forskellige og sjove citater, som passer til alle husets rum.

Citat til soveværelse

Denne wallsticker passer rigtig godt til soveværelset og viser en rigtig kærlig tanke, synes jeg. Jeg har selv haft denne wallsticker, og var rigtig glad for den. Køb wallstickeren til dit soveværelse her.

Citat til entréen

Når man skal ud af døren og kigger på denne wallsticker kan man da ikke andet end at smile. Den passer rigtig godt over en kommode eller skænk i entréen ligesom på billedet. Køb wallstickeren til din entré her.

Denne wallsticker er da fantastisk og! Den passer også rigtig godt til entréen og kan bringe et smil frem hos alle der kommer i hjemmet – fordi den fokusere på det postive og optimistiske i livet. Køb wallstickeren med husregler her.

Citat til køkkenet

Hvem elsker ikke pandekager? Jeg synes personligt, at wallstickers med opskrifter er rigtig sjove – ikke mindst fordi jeg synes det kan være svært at finde pynt og boligindretning til væggen i køkkenet. Køb wallstickeren med pandekageopskriften her.

Stickers til postkasse

I forlængelse af wallstickers kan man også få stickers til postkassen med nogle rigtig flotte og hyggelige motiver.

Stickers til postkassen med motiver er et sjovt alternativ til de kedelige navneklistermærker man normalt sætter på postkassen. På vores postkasse derhjemme har vores hund, Alma, også fået et motiv og sit navn på postkassen. Når du bestiller dine stickers har du desuden mulighed for at vælge mellem forskellige motiver du kan være – man kan f.eks. vælge, om ens motiv skal være en med langt eller kort år eller hvilket slags tøj den skal have på! Stickers til postkassen er derfor en meget sjov pynt til ens ellers kedelige postkasse.

Videre inspiration…

Jeg håber du har fået noget inspiration til de flotteste wallstickers. Hvis du ønsker at udforske wallsticker-verdenen yderligere, læse mere eller købe nogle andre wallstickers end lige dem, jeg har vist på min blog, kan du se udvalget her.

De flotteste wallstickers

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *