Har du lige fået en lille ny eller er der en på vej? Så har du brug for den helt rigtige tremmeseng. Den bedste tremmeseng er jo et vidt begreb og i bund og grund handler det meget om smag og behag. Jeg vil derfor komme med en række bud på den bedste tremmeseng til lige netop dig og din baby.

Den bedste tremmeseng – det populære valg

Denne her seng er de seneste år blevet et kæmpe hit – og det kan man sagtens forstå. Tremmesengen fra Sebra er velegnet til dig, der godt kan lide et flot og æstetisk møbel til din baby. Sebra-sengen er en relancering af den velkendte og søde Lille Per-sengen. Den er også kendt som Juno-sengen. Tremmesengen er designet med runde hjørner, som for det første giver sengen et flot udtryk – men allervigtigst gør det den mere sikker for din baby.

Den bedste tremmeseng - Sebra tremmeseng

Det gode ved denne seng er, at den vokser med barnet. Den kan både bruges til det nyfødte barn, men kan også bruges til din junior. Når dit barn bliver for stor til babysengen kan sengen trækkes ud, så den bliver længere i takt med, at barnet vokser. Det er jo virkelig smart. Samtidig betyder det, at du ikke skal udskifte dit barns seng, som det ville være nødvendigt, hvis der var tale om en “traditionel tremmeseng”. Sebra-sengen kan med andre ord bruges i mange mange år!

Samtidig kan den selvfølgelig også justeres i højden, så du kan hæve og sænke bunden, så det passer til dit barns alder.

Husk at madrassen ikke medfølger og derfor skal købes separat! Se længere nede i dette indlæg, hvor jeg anbefaler en madras til Sebra-sengen.

Hvis du ønsker Sebra-sengen i en anden farve end hvis, er der rig mulighed for det! Den findes nemlig i adskillige farver, som er virkelig flotte! Prøv f.eks. at tjekke tremmesengen i Birchbark Beige eller Forest Lake.

Den bedste tremmeseng – det trendy valg

Hvis du har et moderne hjem passer denne tremmeseng helt sikkert ind i indretningen – ligegyldigt om det er til stuen, babyværelset eller soveværelset. Sengen er dansk design og sikkerheden er i top! Sengen er designet med runde former og kanter, som selvfølgelig gør, at de barn ikke slår sig på nogen kanter, men samtidig giver det også sengen et flot udtryk og et lækkert udseende.

Den bedste tremmeseng - Leander tremmeseng

På Leanders babyseng kan bunden selvfølgelig også justeres i højden, så det passer til dit barn behov. Siderne kan tages af, og det kan de høje gavle i enderne også. Det betyder, at denne seng – ligesom Sebras tremmeseng – kan bruges af junior ved blot at sætte udbygningsdelen på (som medfølger). Med denne udbygningsdel bliver sengen 30 cm længere og kan bruge helt til dit barn når 7-årsalderen.

Den bedste tremmeseng - Leander tremmeseng - forskellige udvidelser af sengen

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at bruge sengen som en seng kan den også benyttes som en sofa i en hyggekrog i stuen, køkkenet eller børneværelset. På denne måde er der rig mulighed for at bruge sengen til lige netop jeres behov.

MEN.. Leanders tremmeseng kan jo fås i et væld af farver! Og der findes nogle virkelig lækre farver. Du kan blandt andet købe sengen i whitewash, valnød og grå. Der er derfor et hav af muligheder!

Husk! Hvis du ønsker at udbygningsdelen medfølger (så sengen kan laves til en junior-seng) skal du købe den model, der hedder ‘baby/junior’, da du ellers skal købe udbygningsdelen ved siden af.

Husk at madrassen ikke medfølger og derfor skal købes separat!

Den bedste tremmeseng – det økonomiske valg

Hvis du ikke synes at de to ovenstående senge er noget for dig, og i stedet gerne vil købe en mere budget-venlig tremmeseng, så har jeg fundet den helt rigtige seng for dig! BabyDan-tremmeseng er et meget fornuftigt valg (og jeg er sikker på, at din baby er helt fint tilfreds med at ligge i denne seng).

Den bedste tremmeseng - BabyDan tremmeseng

BabyDan tremmeseng har alt hvad du og dit barn har behov for! Tremmesengen kan indstilles i tre højder, så den kan tilpasses dit barns alder og behov. Tremmesengens ene side kan nemt og hurtigt hæves og sænkes, så du nemt kan komme til dit barn.

Husk at madras ikke medfølger og derfor skal købes separat! Sengens mål passer til en babymadras på 60×120 cm.

Den bedste tremmeseng er ingenting uden den rette madras…

Der er mange holdninger til, hvilken madras man bør vælge til de små guldklumper. Der er mange ting at tage stilling til, for det er vigtigt, at madrassen absorbere varmen, så din baby ikke får det for varmt. Samtidig er det vigtigt, at madrassen er tilpasset dit barn behov, så babyen får den bedste liggekomfort og derfor bør man vælge en madras med skum. På den baggrund vil jeg anbefale dig nogle forskellige madrasser – alt efter hvilken seng du vælger.

Madras til Sebra-seng

Til din Sebra-seng vil jeg anbefale dig at købe Sebras Baby/Junior Harmony-madras. Den passer selvfølgelig til den populære Sebra-seng, og har derfor rundede hjørner.

Sebra Baby/Junior Harmony-madras

Madrassen er lavet i Pantera-skum, hvilket betyder at madrassen er åndbar, så fugt ledes væk fra barnet. Til madrassen medfølger også en ekstra tillægsmadras, som kan lægges ned i tremmesengen, når den trækkes ud til en junior-seng. Du skal derfor ikke ud og investere yderligere, når dit barn bliver for stor til babysengen og -madrassen.

Betrækket er lavet i 100% bomuld og har en antibakteriel behandling (Oekotex 100-certificeret), som giver en bedre hygiejne. Derudover kan betrækket tages af og vaskes i vaskemaskine.

Madras til Leander-seng

Til en Leander-seng vil jeg anbefale dig at købe en Leander Madras Premium+7. Den har runde hjørner, så den passer ned i en Leander-tremmeseng. Madrassen er lavet af polyuretan-skum. Madrassens to sider er forskellige således at madrassen både passer til den nyfødte baby og det lidt større barn. Siden, der er tilpasset den nyfødte, er lavet i åndbart 3D luftpudelag og vaskbar fleece. Madrassens materialer er derfor lavet i 62% polyester, 38% lyocell og bomuld (Oekotex 100-certificeret). Derudover har madrassen en indbygget beskyttelse mod at fugt kan trænge igennem madrassen.

Husk at tilkøbe tillægsmadrassen, hvis du ønsker at benytte madrassen, når den udvides til en juniorseng.

Leander Madras Premium+7

Madras til BabyDan-seng

BabyDan har også lavet en madras, der passer til deres seng (kan også købes, hvis man har en anden tremmeseng, der passer en 60×120 cm madras – hvilket de fleste tremmesenge gør). BabyDan Madras Airlux er lavet af memory-foam, som former sig efter barnets krop. Det betyder, at den giver den helt optimale ergonomiske støtte.

BabyDan Madras Airlux

Madrassen har ventilationshuller og luftkanaler, hvilket betyder, at varmen kan ledes væk fra barnet – hvilket jeg jo tidligere har påpeget er meget vigtigt. Den består af en fast kerne og har en super god kvalitet.

Betrækket kan vaskes i vaskemaskine og har en antibakteriel efterbehandling, så både husstøvmider og skimmel ikke sætter sig så nemt på madrassen.

Find mere inspiration…

Hvis du er blevet inspireret til at læse flere indlæg fra mig, kan du læse mit blogindlæg om den bedste slyngevugge her.

Den bedste tremmeseng – hvilken seng skal man vælge?

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *