Alle der har en hund ved, at hunde elsker sit legetøj! Men hvor køber man det bedste legetøj til sin bedste ven? Er der noget legetøj, der er bedre end andet? Og hvilket mærke skal man gå efter? Der melder sig mange spørgsmål, når man skal finde det bedste legetøj til sin hund. Jeg har derfor lavet dette indlæg for at komme med nogle gode anbefalinger, når du skal ud og købe legetøj næste gang. Jeg har selv en malteser. Derfor omhandler mit indlæg om det bedste hundelegetøj til små hunde. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge mine anbefalinger, hvis du har en stor hund. Store hund elsker jo også at lege med legetøj.

Hvad er vigtigt, når man gerne vil købe det bedste hundelegetøj til små hunde?

Man skal først og fremmest være sikker på, at det legetøj man giver til sin hund er lavet af en god kvalitet. Man skal derfor være opmærksom – især på nettet. For man skal være sikker på, at man ikke giver ens hund legetøj, der slet ikke er beregnet til hunde. Desuden kan noget legetøj være lavet af giftige produkter, der gør, at produkterne kan sælges meget billigt. Det er selvfølgelig ikke godt, hvis hundelegetøjet er lavet af produkter, der ikke er godkendt til formålet. Hvis hunden bider legetøjet i stykker kan det endda være farligt for hunden. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at købe kvalitetsprodukter til ens bedste ven!

Hvilken slags er det bedste hundelegetøj til små hunde?

Der findes RIGTIG meget forskelligt legetøj til hunde, men det er vigtigt at huske, at hunde er forskellige. Der er ikke ét rigtigt eller forkert svar i forhold til, hvad der er det bedste hundelegetøj til små hunde. Man bliver nødt til at prøve sig frem.

Hvalpelegetøj

Selvfølgelig er det vigtigt at være opmærksom på, at hvis din hund endnu stadig er hvalp, skal su selvfølgelig kigge dig om efter hvalpelegetøj. Ved legetøj til hvalpe er der ofte meget fokus på aktivitet – da hvalpe har et højt aktivitetsniveau. Derudover er legetøjet også ofte mindre i størrelsen, så det ikke føles som voldsomt for den lille vaps. Køb hvalpelegetøj her.

Hundelegetøj af latex/gummi

Håndvægt i naturgummi med knopper

Hundelegetøj af latex eller gummi er rigtig godt til hunde der har ondt i tænder, som eksempelvis hvalpe har, da de gerne vil have noget at bide i. Generelt er min hund, Alma, rigtig glad for sit legetøj af latex og gummi, da det er dejligt for hende at bide i. Meget hundelegetøj i latex eller gummi er ret holdbart, hvis din hund er glad for at bide i sit legetøj eller generelt er lidt hård ved det. Køb hundelegetøj af latex og gummi her.

Hundelegetøj af plys/stof

Din hund vil helt sikkert synes, at plyslegetøj er et kæmpe hit! Ofte har bamserne en squeaker, der siger et piv, når hunden bider hårdt nok i den og det kan din hund ofte rigtig godt lide – ejer knap så meget 😉 Som en lille bonus er plyslegetøj jo bare SÅ sødt, så man nænner næsten ikke at give det til sin hund, der bare vil prøve at ødelægge og bide i den søde bamse. Køb hundelegetøj af plys og stof her.

Hundelegetøj af reb og bolde

En bold eller et reb som hundelegetøj er rigtig godt, hvis din hund elsker at løbe efter sit legetøj, når du kaster med det, for at komme tilbage med det til dig, så du endnu engang kan kaste det. Det er dog vigtigt at rebet eller bolden ikke er for stor – især når det er en lille hund du har. Det skal jo være muligt for din lille hund at have bolden eller rebet i munden og samtidig løbe med det. Men hvis din hund forstår legen, så kan i få meget tid til at gå med denne leg. Alma er i hvert fald helt vild med at komme med bolde og ligge dem i mit skød, for at jeg skal kaste dem. Køb hundelegetøj af reb og bolde her.

Aktivitetslegetøj til hunde

Der er desuden lavet noget legetøj specielt til at aktivere hunden, så den bruger sine sanser og brænder en masse energi af! Aktivitetslegetøj er en rigtig god træning til din hund. På denne måde kan hunden blive aktiveret og samtidig skal hunden vise sin intelligens ved på en kreativ måde at få fat i sine godbidder! Aktivitetslegetøj kan f.eks. bestå af et snusetæppe, som vist på billedet ovenfor, eller en en bold eller madskål – fællesnævneren er, at det stimulerer og træner din hund. Køb aktivitetslegetøj til hunde her.

Det bedste hundelegetøj til små hunde – hvilket mærke skal jeg vælge?

Det er jo rigtig vigtigt at købe kvalitetslegetøj til sin hund, og derfor er nogle mærker selvfølgelig at foretrække fremfor andre! Her vil jeg rigtig gerne fremhæve ét mærke, der laver hundelegetøj: KONG.

KONG-legetøj har en rigtig god kvalitet og er super holdbart, så det holder længere, hvis du har en tygge-glad hund. Derudover er hunde ofte vilde med deres legetøj, der består af et kæmpe udvalg – alt fra plysdyr og bolde til aktivitetslegetøj og legetøj der renser hundens tænder.

Kong har lavet ét meget populært stykke legetøj, som er Kong Classic Tyggelegetøj – og det kan købes til hunde i alle størrelser!

Kong Hundelegetøj Original Rød - Flere Størrelser

Dette stykke legetøj er det mest anerkendte stykke legetøj til hunde, der er super elastisk! Det er et rigtig godt aktiveringslegetøj, der med fordel kan fyldes med godbidder eller leverpostej, så din hund synes den er ekstra spændende! Køb KONG Classic Tyggelegetøj her.

KONGs hundelegetøj har en række fordele:

  • KONG hundelegetøj er uimodståelig for din hund
  • KONG anbefales af dyrelæger, hundetrænere og hundeelskere i hele verden
  • KONGs hundelegetøj har haft den højeste standard de seneste 30 år

Det her er selvfølgelig det bedste hundelegetøj til små hunde du kan få på markedet. Du kan med fordel købe dit KONG legetøj til din bedste ven her!

Hvis du gerne vil have flere anbefalinger om hunde, er du meget velkommen til at læse med her.

Det bedste hundelegetøj til små hunde

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *