Diamond Painting - DIY

Diamond Painting bliver mere og mere populært – og det kan man jo godt forstå. Det er en rigtig hyggelig beskæftigelse, som man kan sidde og fordybe sig i. Jeg har derfor lavet et indlæg om Diamond Painting med et Disney-motiv, som jeg tror du bliver utålmodigt efter at komme i gang med! 🙂

Har du ikke prøvet diamond painting før?

Hvis du er nybegynder indenfor Diamond Painting skal du ikke fortvivle! Det er meget nemt at gå til og jeg er sikker på, at det er noget du kan finde ud af!

Jeg har lavet en lille guide om Diamond Painting, som du kan læse her. Der kan du læse om, hvad Diamond Painting er og hvordan man gør. Du kan også se en video, hvor det bliver forklaret. Og så er det bare om at give sig i kast med det.

Diamond Painting er en rigtig hyggelig hobby-aktivitet, som er god at beskæftige sig med, hvis du gerne vil have, at der kommer et fint produkt ud af det til sidst, som du f.eks. kan give i gave eller dekorere dit hjem med 🙂

Hvilke motiver kan man lave med Diamond Painting?

Jeg har jo tidligere lavet indlæg om Diamond Painting, hvor jeg har vist nogle forskellige fine julemotiver, man kan lave ud af de fine diamantsten. Du kan læse mit indlæg om Diamond Painting med julemotiver her. Dette er dog meget begrænset til julesæsonen og (for de flestes vedkommende) ikke noget man gider at sidde og lave resten af året.

Jeg har også tidligere skrevet et indlæg om, at man kan lave sit eget motiv ud fra et billede, man har i gemmerne. Her kan du altså finde et billede, du rigtig godt kan lide, og så kan du lave det i Diamond Painting. Du kan læse mit indlæg om at lave dit eget personlige billede i Diamond Painting her.

Diamond Painting med Disney-motiv

Jeg synes dog at jeg har manglet en vigtig kategori indenfor Diamond Painting – nemlig Disney-motiver! For hvem elsker ikke Disney? Derfor har jeg fundet to forskellige motiver frem, som du kan lave og dekorere med!

Diamond Painting med Disney-motiv – Walt Disney med forskellige figurer

Walt Disney med figurer - Diamond Paint

Dette fine motiv viser Walt Disney, der er ved at tegne Mickey Mouse mens hans Disney-venner står rundt om ham! Det er da et rigtig fint billede 🙂

Når du køber dette billede indeholder pakken:

 • Lærred
 • Diamond Painting-sten
 • Pen
 • Bakke
 • Gele
 • Pincet
 • Poser til stenene – så det er nemt at opbevare og pakke sammen

Det betyder, at ALT DU SKAL BRUGE er med i denne pakke og du skal derfor ikke købe noget andet for at kunne komme i gang.

Du kan desuden slev vælge, om du ønsker at lave billedet med firkantede eller runde sten. Hvorvidt du vælger det ene eller det andet er en smagssag, men du kan læse mere om fordelene ved begge slags sten her.

Samtidig kan du vælge billedet i forskellige størrelser:

 • 40 x 50 cm
 • 50 x 60 cm
 • 60 x 75 cm

Hvis du er nybegynder vil jeg anbefale dig at starte med den mindste størrelse – da det ellers godt kan virke lidt uoverskueligt.

Diamond Painting med Disney-motiv – Løvernes konge

Det andet Disney-motiv jeg vil anbefale dig, er dette fine Diamond Painting-motiv med Løvernes Konge. De fleste jeg kender elsker Løvernes Konge og jeg tror dette billede vil gå rent ind hos mange 🙂

Løvernes konge - diamond paint

Når du køber dette billede indeholder pakken:

 • Lærred
 • Diamond Painting-sten
 • Pen
 • Bakke
 • Gele
 • Pincet
 • Poser til stenene – så det er nemt at opbevare og pakke sammen

Ligesom med det andet Disney-motiv er ALT DU SKAL BRUGE med i pakken, og du skal derfor ikke købe noget andet for at kunne komme i gang.

Til dette billede kan du ligeledes vælge om du ønsker de runde eller firkantede sten – og det er jo helt op til dig at bestemme det 🙂

Løvernes Konge-motivet fås udelukkende i 80 x 50 cm, og det er derfor et rimelig stort billede. På den anden side betyder det, at du har masser at fordrive tiden med, når du lægger dette billede i din indkøbskurv. Du kan købe dit Diamond Painting-billede med Løvernes konge her.

Nu er der vist ikke andet for end at ønske dig god fornøjelse med dit Diamond Painting-projekt.

Tak fordi du læste med 🙂

Diamond Painting med Disney-motiv: Lav dit eget billede

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *