Hvorfor skal du have et verdenkort til din væg med nåle? Hvis du ligesom jeg elsker at rejse og opleve verden er et verdenskort, hvor du kan markere de steder du har været, lige dig! For ikke så længe siden stod min kæreste og jeg selv i den situation, at vi godt kunne tænke os et verdenskort til vores væg med nåle, men… hvor skulle vi købe det henne?

Verdenskort til væg med nåle

Min kæreste og jeg kigger tit på vores verdenskort og drømmer os tilbage til vores gode oplevelser og hyggelige stunder vi har haft sammen. Jeg har fundet nogle forskellige verdenskort til væggen med nåle, som jeg synes er super flotte. Dette inkludere også det verdenskort vi selv endte med at hænge op i vores eget hjem. De fortjener helt sikkert et kig, hvis du er ude for at finde dig noget nyt vægpynt til hjemmet.

Anthracitic World verdenskort

ARTGEIST Anthracitic World verdenskort billede - lysebrun og grå/sort print på kork (80x120)

For lidt over et halvt år siden havde jeg fødselsdag og jeg havde længe gået og ønsket med et verdenskort til væggen, hvorpå man kan sætte knappenåle. Og så fik jeg dette flotte verdenskort!

Verdenskortet fremstår i lysebrun farver og grå nuancer, og passer rigtig godt ind i den moderne indretning. Jeg synes det er ret fedt, at kortet er opdelt op i tre dele. Det giver nemlig et anderledes twist end de mere traditionelle verdenskort. Billedet er printet på naturkork, så det er nemt at sætte knappenåle de steder på kortet, du har besøgt gennem årene. Samtidig var det vigtigt for mig, at der stod landenes navne på kortet (da det ikke er alle verdenskort, hvorpå dette står). Det gør det meget nemmere at sætte knappenålen det rigtige sted 😀 Køb verdenskortet Anthracitic World her.

Det gode ved at sætte knappenåle i verdenskortet er selvfølgelig, at man kan se, hvor i verden man har været. Hver medlem i familien kan have sin egen farve knappenål til de steder man har rejst alene og så kan man have en anden farve til de steder man har rejst sammen hele familien. Så du kan se, har vi været på mange rejser rundt i Europa.

ARTGEIST Orbis Terrarum verdenskort

ARTGEIST Orbis Terrarum verdenskort billede - multifarvet print på kork, 2 størrelser

Hvis du er lidt mere til det traditionelle verdenskort er dette lige sagen for dig. Selvom min kæreste og jeg har det første verdenskort synes jeg helt klart også, at et mere traditionelt verdenskort er rigtig fint at have hængende.

ARTGEIST Orbis Terrarum verdenskortet er ligesom det første verdenskort printet på naturkork og er i en rigtig god kvalitet.

ARTGEIST Grey Style verdenskort

ARTGEIST Grey Style verdenskort billede - multifarvet print på kork, 2 størrelser

Wauw! Hvis du gerne vil have nogle farverige billeder og pynt på væggen så synes jeg helt klart du skal vælge dette verdenskort! Det er bare nogle rigtig flotte farver der er på dette verdenskort. Dette billede ligesom de andre to printet på naturkork.

Mere inspiration til verdenkort til væg med nåle

Er ingen af disse tre verdenskort er faldet i din smag, men vil du gerne have et verdenskort, hvor der er fokus på god kvalitet og print på naturkort? Så synes jeg du skal se resten af udvalget af verdenskort til væg med nåle her.

Hvis du i stedet kunne være interesseret i et verdenskort som wallsticker kan du se dette indlæg om wallstickers. Her viser jeg nemlig forskellige flotte wallsticker, herunder et rigtig flot verdenskort.

Flotte verdenskort til din væg med nåle

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *