Jeg kender det fra mig selv. Jeg skal købe en gave til min kæreste, far eller bror, men hvad skal jeg købe? Det synes jeg virkelig godt kan være svært, for jeg mangler virkelig inspiration til gaven til ham der har alt. Derfor har jeg her lavet et par forslag til, hvad du kan købe til ham nedenfor.

1. Kør Porsche på bane

De fleste fyre kan lide fart! Derfor tror jeg denne helt klart vil falde i MANGE mænds smag. I denne gave får man lov til at køre en vaskeægte Porsche 911 Turbo S. Bilen har 540 HK og kører fra 0-100 på 3 sekunder! Det er da vildt.

Mens man kører bilen sidder der en erfaren kører ved siden af, der kan give den rette teknik til at køre denne superfede bil, så man får det maksimale ud af oplevelsen. Læs mere og køb en tur i en Porsche på bane her.

Nu synes jeg (og de fleste andre) at en Porsche er rigtig fed! Men hvis han mere er til Ferrari eller Lamborghini så har han mulighed for at prøve at køre sådan en på gade!

Læs mere og køb en køretur i en Ferrari her.
Læs mere og køb en køretur i en Lamborghini her.

2. Kør gokart hos Racehall

Hvis du har prøvet at køre gokart så ved du, at det bare er rigtig sjovt! Jeg har faktisk prøvet en af Racehall’ baner (den i Taastrup) og det var en fantastisk sjov oplevelse! Jeg var derinde med min familien og især fyrene i min familie synes det var en rigtig fed oplevelse (og selvfølgelig skulle de køre om kap 😉 ).

Racehall har nordens største indendørs racerbane og om man er nybegynder eller øvet har man masser af muligheder for at få en fantastisk og sjov oplevelse!

Efter en tur på racebanen er der rig mulighed for at spise på en rigtig amerikansk diner hos Racehall. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men det synes jeg er mega fedt! Jeg elsker diner. Læs mere og køb en køretur i en gokart her.

3. Whiskysmagning hos Braunstein

Braunstein er et dansk whisky-destilleri og startede som et mikrobryggeri i 2005 og omfatter i dag også whisky-produktion. I gaven får man Braunsteins historie og derudover får man et indblik i processen, når whisky skabes. I gave er inkluderet smagsprøvning på 3 forskellige whiskys. Læs mere og køb whiskysmagning hos Braunstein her.

Efter whiskysmagningen har man mulighed for at blive i baren og smage videre – her kan man f.eks. smage bryggeriets øl eller andet spiritus.

Jeg håber du har fundet noget inspiration til gaven til ham der har alt! Hvis du ønsker at få inspiration til nogle flere gaveideer til ham der har alt så kan du se mere og købe andre uforglemmelige oplevelser her.

Hvis du er interesseret i at få inspiration til gaven til hende der har alt kan du læse mere her.

Gaven til ham der har alt

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *