Herhjemme er vi slet ikke i tvivl! Alma, vores lille malteser, er vild med den BullerBox hun får hver måned! BullerBox er en goodiebox til hunde (store som små), der indeholder alt muligt lækkert til din kære vaps! Du kan prøve det af og købe din BullerBox her. Hvis du vil læse mere om, hvad en BullerBox er, så følg med her…

Hvad er der i en BullerBox?

Der er altid legetøj, godbidder og snacks i goodieboxen. Hver måned får man altså 5-6 forskellige overraskelser med posten. Det vil desuden altid vil være noget nyt og spændende i din BullerBox! Det betyder, at der ikke er to goodieboxe, der er ens! Din hund vil altså aldrig komme til at kede sig med indholdet fra denne fantastiske goodiebox til hunde.

BullerBoxen består af 1-2 stykker legetøj fra nogle anerkendte mærker indenfor hundelegetøj. Alma har indtil videre fået legetøj fra KONG og Trixie i sin goodiebox, og det har hun været glad for. SÅ glad, at hun faktisk kun leger med det fra BullerBoxen og ikke rører noget af det andet legetøj vi har købt til hende…

Udover legetøj består Bullerboxen også af nogle godbidder. Det jeg rigtig godt kan lide ved Bullerboxen er, at der er fokus på kødindhold og tilsætningsstoffer i produkterne! Vi alle vil jo gerne passe godt på vores dejlige vapser og give dem det bedste af det bedste! Alma har indtil videre fået både oplevet at få små godbidder og større snacks i sin Bullerbox, som vi giver hende, når hun ser lidt sød ud… (som hun jo ofte gør 😀 )

Er det kun en goodiebox til små hunde?

Bullerbox er lavet til alle slags hunde – både store og små, og man skal derfor vælge, hvilken størrelse hund, man har. Vi ønskede at få en goodiebox til små hunde, da Alma jo er en lille malteser – men jeg er helt sikker på, at hvis du har en stor hund, så vil du også blive glad for BullerBoxen.

Hvordan fungerer det?

Nå… men hvordan fungerer det så med denne Bullerbox? Man kan vælge en startperiode, der enten kan være 3, 6 eller 12 måneder. Jo flere måneder du vælger, jo billigere bliver boksen selvfølgelig. Hvis du efter startperioden ikke ønsker en Bullerbox mere eller på et andet tidspunkt ikke vil have en goodiebox til din lille vaps, så afmelder du den jo bare igen.

Når du har bestilt din første BullerBox skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og vente på den kommer. Det er da dejlig nemt! En lille ekstra overraskelse er, at man ikke helt ved, hvilken dag den kommer – så en dag man kommer hjem fra arbejde, så har man fået den! Det er da en glædelig overraskelse 🙂

Så hvis jeg skal anbefale en goodiebox til små hunde, så hviler min anbefaling helt sikkert på BullerBox. Køb din første BullerBox her.

Goodiebox til små hunde

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *