Jeg har på min blog samlet inspiration til malebøger jeg elsker at farvelægge i – og en af dem er ‘Den Hemmelige Have’! Jeg har flere af Johanna Basfords malebøger, og de er bare fantastiske. Men hvorfor er de så fantastiske at farvelægge i? Selvfølgelig fordi hun har lavet nogle gode og sjove motiver, der virkelig inspirer. Malebogen er både for børn og voksne og i bogen har hun tegnet flere dyr og ting, der gemmer sig bag blade eller træer og som du kan se, om du kan finde. På nogle af siderne har du også mulighed for at fortsætte illustrationerne med dine egne tegninger.

Derudover består malebogen af nogle dejlig tykke sider, der gør, at tuscherne ikke går igennem papiret og om på den anden side. Og det er jo rigtig vigtigt, fordi der også er en tegning på den anden side, der skal farvelægges.

Nedenfor kan du se nogle billeder af, hvordan jeg har valgt at farvelægge bogen. Jeg håber de kan inspirere dine tegninger.

Den Hemmelige Have

Hvis du har nogle farvelagte tegninger fra ‘Den Hemmelige have’ vil jeg elske at se dem og vise dem frem på min blog. Du er meget velkommen til at sende dine farvelagte tegninger til mig.

Videre inspiration til dig…

Da jeg i starten malede i voksen-malebøger brugte jeg meget tid på at finde de rigtige tuscher. Jeg ville nemlig gerne finde ud af, hvad der er godt at farvelægge med (det skal jo gå rigtigt for sig). Jeg har derfor lavet en anbefaling på top 3 tuscher, hvor jeg fortæller, hvilke tuscher der er bedst at farvelægge i mine malebøger med. Den kan du ser her.

Hvis du vil se nogle farvelagte tegninger fra nogle af Johanna Basfords andre malebøger, så kan du finde dem her.

Den Fortryllede Skov

Den Magiske Jungle

Jeg håber du kunne bruge mit indlæg ‘Inspiration til malebøger – Den Hemmelige have’ så du efter du har læst mit indlæg er ivrig efter at komme i gang med at farvelægge!

God fornøjelse 🙂

Inspiration til malebøger – Den Hemmelige Have

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *