Jeg har på min blog samlet inspiration til malebøger, som jeg elsker at farvelægge i – og en af dem er ‘Den Forstryllede Skov’. Jeg elsker at farvelægge i Johanna Basfords malebøger. Hendes malebøger er lavet til både børn og voksne og der er derfor mange spændende detaljer i hendes tegninger! Jeg kan rigtig godt lide hendes motiver. De er inspireret af naturen og så er der noget eventyrligt over tegningerne. Du har også mulighed for at tegne videre på nogle af illustrationer, hvilket kan være rigtig sjovt! Samtidig kan du gå på jagt efter en masse dyr og ting, der gemmer sig flere steder i bogen!

Malebøgerne består af nogle dejlig tykke sider, så tuscherne ikke går igennem papiret og om på den anden side. Og det er jo vigtigt, fordi der også er en tegning på den anden side, der skal farvelægges.

Nedenfor kan du se et udsnit af billeder af de tegninger, jeg har farvelagt fra malebogen.

Den Fortryllede Skov

Hvis du har nogle farvelagte tegninger fra Johanna Basfords ‘Den Fortryllede Skov’ er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg meget gerne se dem og vise dem frem på min blog.

Videre inspiration til dig…

Jeg maler i mine Johanna Basford-malebøger med min Staedtler-tuscher. Du kan se hvilke tuscher jeg anbefaler at bruge til at farvelægge med i voksenmalebøgerne her.

Hvis du vil se nogle farvelagte tegninger fra nogle af Johanna Basfords andre malebøger, så kan du finde dem her.

Den Hemmelige Have

Den Magiske Jungle

Jeg håber du er blevet inspireret af mine billeder og selv har lyst til at give dig i kast med at farvelægge. Prøv det – det er super sjovt og afstressende.

Inspiration til malebøger – Den Fortryllede skov

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *