Skal du også give en du holder af en gave? Men kan du ikke finde noget til vedkommende? Eller ønsker personen sig kun penge? Så har du fundet det rette sted. Her vil jeg komme med mit bud på en række kreative og sjove pengegaver.

Kreative pengegaver

Grundet ophavsrettigheder må jeg ikke vise billeder af de forskellige gaveideer jeg har samlet her på siden. For at se et billede af gaveideen skal du derfor trykke på de links der er her på siden.

Kreativ pengegave til konfirmation

Konfirmationer er fyldt med masser at traditioner. Derfor er det sjovt at lave en pengegave, som er i rød tråd med en af disse traditioner. I den forbindelse faldt jeg over en pige på Instagram, der har lavet en flot rose ud af nogle 100-kronesedler. Se den fine rose her: https://www.instagram.com/p/Bh4lke_FiJc/?utm_source=ig_embed

Rosen er et kendt symbol på konfirmationen, og det er meget normalt at give en rose til konfirmanden i kirken efter vedkommende har bekræftet sin tro på gud. Denne kreative pengegave har derfor en hyggelig bagtanke.

Indflytningsgave/ 18-års gave

Hvis du gerne vil lave et sjovt indslag til den kommende indflytterfest eller 18-års så har jeg et rigtig godt bud på en sjov pengegave.

Du kan købe nogle sprøjter (du ved: de der helt almindelige sprøjter man bruger til at give børn medicin) og lægger en pengeseddel i hver af sprøjterne. Herefter klister du dem fast på et stykke papir, hvor der oppe over sprøjterne står “Økonomisk indsprøjtning til livet der venter forude”. Herefter indrammer du sprøjterne. Denne gaveideer har humor, synes jeg!

Jeg har fundet et billede af gaveideen her: https://www.instagram.com/p/B1PA_bbFJG8/?utm_source=ig_embed

Kreativ pengegave til den rejselystne

Kender du også nogen der skriver ‘penge til den næste ferie’ på deres ønskeseddel? Så har jeg her fundet en rigtig god gaveidé.

Du køber en kuffert og lægger nogle penge (f.eks. 50’ere eller 100-kronesedler) ned i kufferten. Rundt om pengene laver du en lille papirstrimmel, så det ligner, at der ligger nogle kæmpe bundter pengesedler i kufferten. Pengene skal selvfølgelig fordeles i kufferten, så det ligner der ligger så mange pengebundter som muligt.

Denne gave er også god til den pengeglade ven (du sikkert har) 😉

Inspirationen til pengegaven er fundet her: https://www.instagram.com/p/2MJfIsHLpx/?utm_source=ig_embed

Kreative pengegaver i mønter

Hvis du kender en person der elsker planter (og i særdeleshed kaktusser) så er det her den sjoveste kreative pengegave, du kan give vedkommende!

Du finder en krukke og putter noget jord i. Så sætter du at par agurker (gerne 3-4 stk.) i jorden. Herefter stikker du mønterne du gerne vil bruge til gaven (hvad enten det er 50-øre, 5-kroner, 10’ere eller 20’ere) ind i siden på agurken, så det ligner at agurkerne har pigge. Denne gave vil både pynte på gavebordet og give et par sjove smil med på vejen.

Du kan se et billede af den kreative pengegave her: https://www.instagram.com/p/Bh9XlLdD24o/?utm_source=ig_embed

Flere kreative pengegaver…

Du kan selvfølgelig finde mange kreative pengegaver på nettet. Det er bare om at søge på nettet efter lige præcis det du tænker kunne være sjovt at lave som en kreativ pengegave.

Hvad enten den kreative pengegave skal bestå af penge formet som en buket, noget tøj eller en cykel så er der masser af muligheder. Det kan også være du mangler inspiration til en kreativ og sjov pengegave, hvor pengene er i 50-øre (hvilket jeg personligt synes er MEGA sjovt og god humor!). På nettet finder du det hele – så det er bare med at give sig i kast med det.

Regler om pengegaver

Der er der noget man lige skal være opmærksom på, når man køber gaver til andre.

Der findes en række regler om, hvor meget man må give i gave til andre og hvornår man skal betale skat af de gaver man giver. Beløbet afhænger blandt andet af, om du er et nært familiemedlem til den du skal give en gave eller om vedkommende er en ven (eller noget helt tredje). For at blive klogere på lovgivningen indenfor dette område, klik da her og læs mere om reglerne.

Jeg håber dette blodindlæg her været til inspiration. Der er et hav af muligheder til den næste sjove og kreative gaveidé.

Du kan finde mine andre indlæg om gaveideer her.

Kreative pengegaver til en du holder af

Post navigation