Mangler du inspiration til forskellige perlebøger med hama-perler? Så se med her! Jeg giver dig flere forslag til nogle perlebøger, der er prisværdige, hvis du eller dit barn mangler ideer til, hvad jeres næste perleprojekt skal være.

Anja Takacs’ perlebøger

Anja Takacs har lavet flere perlebøger, der indgår i hendes bogserie ‘Perlerier’. Hun er blevet kendt som “Perledronningen” og har virkelig vundet indpas indenfor Hama Perler. Og et kan man godt forstå! For perlemønstrerne er virkelig flotte og i hendes bøger er der nogle rigtig gode trin-for-trin-guider.

Perlebøger til børn

https://imgcdn.saxo.com/_9788772007373/0x500

Alle perlebøgerne er selvfølgelig til børn – men de har forskellige sværhedsgrader og projekternes størrelser er også meget svingende. I bogserien indgår bogen ‘Mine første perlerier’, der kan købes her. Bogen er en hjælp for børn til at komme i gang med sit perlearbejde. Bogen indeholder både skabeloner på de klassiske dyr fra bondegården og de eksotiske dyr fra savannen i Afrika. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. Bogen fungerer som en skabelon, der er nem at følge.

Perlebog til jul

https://imgcdn.saxo.com/_9788770365765/0x500

Anja Takacs har lavet en rigtig fin perlebog til jul, der indeholder et hav af forskellige julemotiver. Du kan lave alt fra grangrene til store og små julehjerter og søde julegrise. Den giver altså virkelig mange inspirerende perlemotiver. Du kan købe ‘Perlejul’ her.

Perlebog med tredimensionelle perlemotiver

https://imgcdn.saxo.com/_9788772009254/0x500

Anja Takacs har lavet en bog, der laver forskellige tre-dimensionelle perlemotiver og de er simpelthen så geniale og gennemtænkte! I bogen er der opskrifter på forskelligt tredimensionelt og hjemmelavet legetøj. Noget af det legetøj hun viser frem i bogen er f.eks. perlekager til festbordet og teselskabet, en bilbane med farverige racerbiler, busser og politibiler og et sørøverskib med pirater dragende på eventyrlige skattejagte. Bogen indeholder mere end 20 perleopskrifter og jeg tør godt love, at der er underholdning til mange timer i denne bog! Køb ‘Perleleg’ her.

Andre perlebøger

Anja Takacs har desuden lavet andre perler for både børn og voksne – små som store og unge som gamle 🙂 Det vigtigste er, at du har masser af perler og så er der ingen hindringer for at gå i gang! Så kan du nemlig få masser af tid til at gå med forskellige perleprojekter – både som pynt til hjemmet og som gaver i alle afskygninger.

Hun har lavet en bog, der hedder ‘Perledyr’, som indeholder forskellige skabeloner til dyr som f.eks. ræve og ugler. Dyremønstrene består af nogle rigtig gode trin-for-trin-opskrifter, der viser hvilke søde og nuttede dyr man ender med at have lavet! Når først man har fået fat i en af hendes bøger, kan man bare ikke kan vente med at komme i gang! Du kan købe ‘Perledyr’ her.

https://imgcdn.saxo.com/_9788771805796/0x500

Anja Takacs har også lavet en bog, der hedder ‘Perlesjov, som består af mange forskellige mønstre, der giver grobund til mange timers sjov og underholdning for alle aldre. Man kan både lave æsker til opbevaring og servietringe til festbordet eller luftballoner til børneværelset og forskellige nuttede todimensionelle perledyr. Du kan købe ‘Perlesjov’ her.

https://imgcdn.saxo.com/_9788771805819/0x500

Hvad skal der til for at komme i gang med dine perleprojekter? Der skal selvfølgelig Hama Perler og stiftplader til, som kan købes her. Hvis du vil se de forskellige perleprojekter jeg har lavet, så er du velkommen til at kigge med her.

Perlebøger

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *