Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes det er sjovt at lave perleplader med Hama Perler og derfor søger jeg altid på nettet efter perleplade ideer. Jeg har derfor lavet dette indlæg for at give dig nogle ideer til perleplader, så du kan lave nogle flotte perle-projekter. Når jeg søger på nettet for at finde perleopskrifter er der altid at hav af muligheder. Jeg finder eksempelvis forskellige perleopskrifter her. Det smarte ved denne hjemmeside er, at når man ligger opskriften i kurven tilføjer den alle de perler og perleplader man skal bruge for at kunne lave lige netop det perleprojekt!

Man kan simpelthen lave ALT med perler! Man kan lave dekorationer til de forskellige årstider. Man kan også lave perleplader ud fra forskellige motiver såsom blomster, dyr og is. Jeg har samlet forskellige forslag til motiver her på denne side, så du har nogle forskellige perleplade ideer at arbejde på. Alle mine perleplade ideer er med Hama Midi-perler, som kan købes her. For at lave perleplader skal man jo også bruge stiftplader, og de kan købes her. Hvis du gerne vil mere om de forskellige perlestørrelser af Hama Perler, der findes, kan du læse med her på den store perleguide.

Perleplade ideer med dyr

Man kan lave mange forskellige søde dyr med perler. Her er nogle eksempler.

Hunden Fido

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-4-768x1024.png

Til denne perleplade har jeg brugt nogle af de store firkantedestiftplader, som kan købes her. Det gode ved disse firkantede stiftplader er, at hvis man laver motiver, der er større end én stiftplades størrelse, så kan man samle dem til én stor stiftplade. Og det havde jeg brug for ved hunden Fido, hvor jeg har brugt 4 plader.

Frøerne Quik og Quak

Rørperler i frømotiv

Frøerne Quik og Quak er super søde og ret nemme at lave. Du kan f.eks. hænge dem op i loftet i stuen eller bruge dem på børneværelset, hvor de kan give lidt liv. Hvis du gerne vil se, hvordan man laver de to små frøer, kan du se alle steps her.

Påskedyr

Jeg har også lavet nogle forskellige perleplader til påsken, som er rigtig nemme at lave og som pynter rigtig fint på en troldegren.

Her har jeg eksempelvis lavet forskellige påskedyr formet som påskeæg i Hama Midi-perler. Du kan læse mere om påskeæggene her.

Jeg har også begivet mig ud i at lave en rigtig flot og sød påskekylling, som du kan se billede af nedenfor og læse mere om her.

Sommerfugle

Du kan også lave nogle rigtig flotte sommerfugle med dine Hama Perler. Der findes desuden stiftplader til sommerfugle, så det er nemmere at lave en rigtig flot sommerfugl. Den kan du købe her.

Hvis du ikke vil ud og købe nogle specielle stiftplader for at kunne lave sommerfugle kan du dog også lave nogle med den firkantede stiftplade, som kan købes her. Det er defor dejlig nemt, hvis man ikke vil ud og købe nogle specielle stiftplader for at kunne lave nogle pæne sommerfugle.

Bukkede sommerfugle

Udover de fine sommerfugle jeg har lavet ovenfor, fik jeg inspiration til at lave nogle bukkede sommerfugle ved at søge lidt rundt på nettet. Ja, jeg ved godt det lyder lidt mærkeligt, men det giver mening, når du ser det færdige resultat.

Sommerfuglene er lavet på den firkantede stiftplade. Du kan se billeder af sommerfuglene inden de er strøget nedenfor – så kan du bruge det som opskrift til dine egne sommerfugle.

Efter jeg har lavet dem, som jeg gerne vil have dem, har jeg strøget dem – men efter jeg har strøget dem, lod jeg dem ikke ligge og blive kolde, som jeg normalt gør. Jeg tog i stedet en flaske, og foldede de varme strøgede sommerfuglene rundt om (én af gangen) og så ind under den kolde hane. Så bliver sommerfuglene nemlig ved med at være bukkede som jeg ønsker det. Resultatet kan ses på billedet nedenfor.

Sommerfuglene kan rigtig fint pynte udenfor i et bed ved at man limer en træpind på den færdige perleplade. Du kan også pynte hjemmet med sommerfuglene ved at hænge dem på væggen.

Perleplade ideer med blomster

Man kan lave mange forskellige blomster med Hama Perler. Det er desuden muligt at få stiftplader, der er formet som blomster, som kan købes her. De bliver super flotte og det er jo dejlig nemt, når de allerede er formet som blomster.

Perleplade ideer til blomster med rund stiftplade

Hvis du derimod gerne vil lave blomster med nogle af de stiftplader der er lidt mere gængse, så har jeg lavet nogle blomster med en rund stiftplade her. Den runde stiftplade kan købes her.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2020-04-13-kl.-12.03.22-1.png

Perleplade ideer til blomster med firkantet stiftplade

Hvis du gerne vil lave nogle perleplader med de firkantede stiftplader, som du sikkert allerede har derhjemme i forvejen, kan du sagtens også det. Her er et eksempel på nogle perleplader med firkantet stiftplade, som jeg har lavet.

Du kan også lave den sødeste blomsterbuket til din mor af Hamas rørperler. Hvis du er interesseret i at se, hvordan man laver denne fine forårsbuket, kan du se alle steps lige her.

Dine perleplade ideer

Hvis du har nogle perleplade ideer eller har lavet nogle færdige perleplader du gerne vil vise frem på min blog som inspiration til andre, er du meget velkommen til at skrive til mig! Det er fedt at kunne inspirere hinanden 🙂

Perleplade ideer

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *