Påske er en dejlig tid og fordi der er masser helligdage i påsken har man også tid til at fordybe sig med nogle kreative projekter (alene eller sammen med familien). Det betyder, at man har masser af tid til at lave nogle flotte perleplader med påskemotiver.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om påske perleplader. I det indlæg viser jeg billeder af nogle påskeæg lavet af perler, som jeg har valgt at hænge op på en troldegren. Nu har jeg lavet nogle flere påske perleplader, og derfor vil jeg rigtig gerne vise dem frem, så du forhåbentlig også kan inspirere.

Jeg har brugt Hama Midi-perler, som jeg plejer at bruge, fordi jeg synes det er de bedste perler at bruge. Både fordi de ikke er for små eller store – og fordi det er dem, der findes flest motiver og opskrifter med. Du kan købe dine Hama Midi-perler her. Hvis du vil vide mere om de forskellige perler, kan du klikke her.

Jeg har valgt at lave to forskellige perleplader med påskemotiver, som jeg gerne vil vise dig!

Perleplade med påskemotiver – Påskekylling

Jeg har lavet denne fine påskekylling. Den er på vej ud af sine trygge rammer (i æggeskallen) for at se hele verden! Det er en rigtig lille og sød påskekylling, der titter frem fra sit skjul.

Den fylder ikke så meget på perlepladen, og hvis man har lyst, kan man lave flere af dem og hænge i loftet eller i en troldegren – ligesom jeg gjorde med påskeæggene. Jeg har brugt den store firkantede stiftplader, som kan købes her. Da denne perleplade med påskekyllingen ikke er så stor, er det kun nødvendigt med én stiftplade. Den tager derfor ikke så lang tid at lave, og man kan derfor sagtens lave flere til ens påskedekoration.

Perleplade med påskemotiver – Påskeæg

Udover den fine påskekylling har jeg også lavet et stortpåskeæg. Det kan være det minder dig om det service du (måske) har derhjemme. Om ikke andet er det i hvert fald et rigtig flot motiv, som passer perfekt til påske!

Dette påskeæg kan du med stolthed bryde dit påskebord med sammen med dit Royal Copenhagen-service, når der kommer gæster. Den kan selvfølgelig laves i lige de farver du har lyst til, så det matcher! Hvis ikke du har Royal Copenhagen-service kan du f.eks. lade påskeæggene hænge ned fra loftet i en snor. Til denne har brugt to af de store firkantede stiftplader, som kan købes her.

Jeg håber det har givet dig lidt yderligere inspiration til dine perleplader med påskemotiver. God påske 😀

Perleplader med påskemotiver

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *