Det er blevet meget populært med plakater – og også plakater med citater. Men hvor køber man nogle plakater med sjove citater? Jeg har fundet nogle sjove citater på nogle plakater, jeg gerne vil vise frem.

Plakater med sjove citater

Jeg har fundet tre plakater, jeg synes fortjener et kig. Alle tre citater kan give lidt stof til eftertanke, hvilket jeg synes er det, der er fedt ved disse plakater.

Plakat: Den positive jantelov

Janteloven er et udtryk, der kommer fra forfatter Aksel Sandemoses roman, En flyktning krysser sitt spor. Noget centralt i Janteloven er: “Du skal ikke tro at du er noget”, men denne plakat siger det stik modsatte. Jeg synes derfor den er ret sjov, fordi den viser, at man skal tro på sig selv og have en positiv selvopfattelse. Køb plakaten her.

Plakat med sjovt Garfield-citat: Chokolademarengs 

Plakat med citat af Garfield - Chokolademarengs

Jeg synes denne her plakat er rigtig sjov! Hvis du kender katten Garfield, så kan du sikkert godt se for dig, at han siger dette citat! Citatet er på samme måde som den første plakat også et brud på janteloven og dette citat handler om selvtillid og at man er fantastisk som man er! Køb plakaten her.

Plakat eftertænktsomt citat: En optimist

Dette citat viser på en sjov måde forskellen på at være optimist og pessimist. Jeg synes den har et rigtig fint budskab og viser, at man intet får ud af at være pessimist – man bliver nødt til at være optimist for at få noget ud af livet.

Videre inspiration til plakater med sjove citater

Hvis du stadig godt kunne tænke dig en plakat med sjove citater, men ikke har fundet den det skal være endnu, så kan se flere plakater her.

Hvis du godt kunne tænke dig nogle større citater på din væg, så kan du få nogle wallstickers med citater. Dette har jeg skrevet et indlæg om, du kan se her.

Plakater med sjove citater

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *