Hvem elsker ikke at se ens barn sidde på gulvet og lege – fordybet i en god fantasi-leg de lige har fundet på? Her kan en legemåtte virkelig være god, da den skaber gode muligheder i fantasiens verden. Jeg har derfor fundet to legemåtter frem; den tradtionelle puslespilsmåtte og en sekskantet legemåtte (som jeg mener er den sjoveste legemåtte på markedet). Det er en smagssag, hvilken legemåtte der passer bedst til dit barns behov og ønsker. Det afhænger altså af, hvad legemåtten skal bruges til.

Den traditionelle puslespilsmåtte fra Thats Mine

Mange kender nok den traditionelle kvadratiske puslespilsmåtte, der giver en god støtte i barnets leg. Den er lavet af skum og består af 9 brikker, som kan samles til et stort puslespil. Skumbrikkerne er stødabsorberende og beskytter mod kulde og træk fra gulvet og er derfor rigtig god for dit barn at lege på i stedet for at sidde direkte på gulvet.

Den klassiske legemåtte

Legemåtten måler 100 cm både i længde og bredde og er 1,2 cm i højden. Legemåtte kan desuden fås i forskellige farver, så den passer til dit barns ønsker:

Denne legemåtte er derfor velegnet som underlag til dit barns leg. Denne legemåtte er derfor ikke ‘sjov’ i sig selv, men kan være med til at skabe den gode leg for dit barn.

Den sjoveste legemåtte fra Gohexa

Gohexa har udviklet en anderledes sekskantet legemåtte. Legemåtten kan kombineres på kryds og tværs og barnet kan derfor skabes lige præcis det legeunivers, som han/hun lyster.

Legemåtter fra Gohexa er den sjoveste legemåtte på markedet

Der findes 3 forskellige serier af legemåtter fra Gohexa…

VILLAGE: Den første er Village-serien, som er inspireret af et hyggeligt landsbymiljø med veje i brosten, fortorv, strand og blomster. Der findes desuden en enkelt model med is og sne. Til Village-serien er der 7 forskellige legemåtter, så her er der rig mulighed for at bygge et stort landsbymiljø.

ROADS: denne serie er mere traditionel i den forstand, at den minder om en klassisk bilbane eller et typisk biltæppe. Legemåtterne er inddelt i ø’er, så bilerne kan bevæge sig fra en ø til en anden. Til denne serie er der 6 forskellige sjove legemåtter.

PLANETS: den sidste serie er Planet-serien, som består af forskellige planeter. Der er 3 forskellige legemåtter i denne serie; sten-planeten, is-planeten og jungle-planeten. Legemåtterne i denne serie indeholder platforme, som rumskibe kan lande på og det er derfor legemåtter, der i den grad kredser om fantasiens leg.

Mini-legemåtter til din sjove legemåtte fra Gohexa

Gohexa har desuden udviklet nogle mindre legemåtter, der kun måler 18×15 cm. De kan derfor bruges som et ekstra tillæg til de store legemåtter eller alene som vist på billedet nedenfor:

Mini-legemåtter bidrager til den sjoveste legemåtte

Som det kan ses på billedet passer mini-måtterne perfekt til LEGO Friends, Smølferne og andre figurer i denne størrelse, som dit barn leger med. Det er derfor nemt at kombinere legemåtterne med det legetøj dit barn ellers elsker at lege med.

Brug din legemåtte alle steder – Det må da være den sjoveste legemåtte

Udover at Gohexas sjove legemåtter kan sammensættes specielt til dit barns ønsker og leg, kan legemåtterne også bruges til flere lege end den traditionelle legemåtte. Gohexas legemåtter kan nemlig tages med udenfor, hvis dit barn f.eks. har lyst til at bruge legemåtterne i sandkassen. Der er derfor mange muligheder for en fantastifuld og eventyrlig leg med Gohexas legemåtter – og jeg er derfor sikker på, at det må være den sjoveste legemåtte på markedet.

Legemåtter i sandkassen giver den sjoveste legemåtte

Jeg håber du er blevet inspireret af denne artikel.

Du kan også se mine andre indlæg i børne-kategorien her.

Den sjoveste legemåtte

Post navigation