Hvad er mere hyggeligt end at lave påske perleplader hele familien? Ja… jeg ved det ikke! Det er en super god måde at fordybe sig sammen på og samtidig være kreativ og lade fantasien fylde! Nu er det jo påske, og derfor er der masser af tid til at fordybe sig med Hama Perler. Det betyder, at du kan lave påske perleplader, der kan bruges i indretningen på alle mulige måder.

Jeg vil anbefale dig at bruge Hama Midi-perler til din påskedekoration, fordi det er muligt at få nogle stiftplader, der passer godt til påske. Du kan købe Hama Midi-perler her. Du kan selvfølgelig også kombinere de forskellige størrelser af Hama Perler. Det kan helt sikkert også blive rigtig flot på en troldegren eller i anden form for indretning! Hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige perlestørrelser ser ud eller har behov for mere viden om Hama Perler, for at kunne fuldende dit projekt, se da min store perleguide her. Denne guide fortæller også, hvilke tilbehør der er gode at have, når man bruger Hama Perler i sit kreative projekt.

Inspiration til dine perleplader

Mit ønske med dette indlæg er at give dig noget inspiration til dine påske perleplader. Jeg nyder rigtig godt af at bruge Hama Midi-perler til min påskeindretning. Til dit påske-projekt kan du bruge den æggeformede stiftplade, som kan købes her. Med denne stiftplade kan du både lave de fineste påskeæg og de sødeste påskekyllinger. Ved at bruge Hama Midi-perler kan du også lave en påskehare ved at bruge den stiftplade, der er beregnet til det. Den kan købes her. Det er også muligt at lave de flotteste blomster og blomsterkranse ved at bruge den sekskantede stiftplade, der også er brugbar til rigtig mange andre perleprojekter. Den kan købes her.

Hvis du gerne vil lave dit påske-projekt ved kun at bruge den firkantede stiftplade kan man også sagtens det og stadig få et rigtig flot resultat. For at vise det, har jeg lavet 5 forskellige påskeæg på den firkantede stiftplade, som du kan se her:

Hvad kan dine påske perleplader bruges til?

Når du har lavet alle mulige fine påske perleplader sammen med hele familien kan alle jeres projekter indgå i indretningen. I kan enten sættes perlepladerne i snor og hænge dem op på en troldegren, der hænger i loftet. I kan også sætte troldegrenen i en flot og stor vase på spisebordet. Med Hama Perler sættes fantasien altså igang og de sjove og kreative former og figurer I laver, kan bruges på mange måder, og så er det helt sikkert noget I vil huske tilbage på! I år har jeg valgt at sætte mine påske perleplader på en troldegren i en flot vase.

Hvis du har behov for inspiration til, hvordan du skal bruge dine påske perleplader i indretningen, eller hvordan du kan lave nogle rigtig flotte perleplader, så har jeg den bedste inspirationsvideo fra Hama Perler her:

Rigtig god fornøjelse og god påske! 🙂

Påske perleplader

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *