Jeg har på min blog samlet inspiration til malebøger, som jeg elsker at farvelægge i – og en af dem er ‘Den Magiske Jungle’. Hvorfor er ‘Den Magiske Jungle’ af Johanna Basford så gode at farvelægge? Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af at farvelægge natur og dyr. Samtidig synes jeg, at det er sjovt, at det er dyr fra junglen, fordi de er eksotiske. Derudover kan jeg rigtig godt lide, at bogen består af nogle tykke sider, så tuscherne ikke går igennem papiret og om på den anden side. Og det er jo vigtigt, fordi der også er en tegning på den anden side, der skal farvelægges.

Nedenfor kan du se nogle billeder af, hvordan jeg har valgt at farvelægge bogen.

Den Magiske Jungle

Hvis du har nogle farvelagte tegninger fra Johanna Basfords ‘Den Magiske Jungle’ er du meget velkommen til at skrive til mig. Jeg vil rigtig gerne vise dem frem på min blog.

Videre inspiration til dig…

Da jeg i starten malede i voksen-malebøger brugte jeg meget tid på at finde de rigtige tuscher, fordi jeg skulle finde ud af, hvad der er godt at farvelægge med. Jeg har derfor lavet en anbefaling på de top 3 tuscher, jeg synes er bedst at farvelægge i mine Johanna Basford-malebøger med. Anbefalingen kan du ser her.

Hvis du vil se nogle farvelagte tegninger fra nogle af Johanna Basfords andre malebøger, så kan du finde dem her.

Den Hemmelige Have

Den Fortryllede Skov

Jeg håber, du er blevet inspireret af mine farvelagte tegninger, og selv har lyst til at give dig i kast med at farvelægge. Du bør prøve det – det er super sjovt og afstressende.

Inspiration til malebøger – Den Magiske Jungle

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *