Jeg har flere malebøger, jeg godt kan lide at farvelægge i, og når jeg farvelægger, er der nogle ting, der er essentielle for, at jeg synes det er sjovt. Det kræver, at jeg har de bedste tuscher!

Anbefaling af de bedste tuscher

For mig er det rigtig vigtigt med nogle tuscher, der er kraftige i farven og som ikke går igennem papiret. Samtidig skal man kunne farve selv de mindste detaljer. Derfor vil jeg anbefale Staedtler Triplus Fineliner, der er nogle helt tynde tuscher og som jeg synes er de bedste tuscher.

Ved at farvelægge med Staedtler Triplus Fineliner har man mulighed for at holde sig indenfor stregerne! Ja – fantastisk ik’? Og jeg er slet ikke færdig endnu! For noget endnu mere fantastisk er, at man kan 36 forskellige farver! Den kan købes her

Så er blade ikke længere bare blade! ved at bruge Staedtler Triplus Fineliner kan bladene have mange forskellige nuancer. I min malebog ‘Den hemmelige have’ af Johanna Basford har jeg malet dette billede

Så det er altså muligt at få en masse nuancer på det man maler med Staedtler Triplus Fineliner og det er seriøst de bedste tuscher 🙂

Inspiration fra mig til dig

Selvom jeg synes, at Staedtler Triplus Fineliner er de bedste tuscher, så er de bedst til små detaljer. Hvis jeg skal farvelægge større flader (eller tegninger med mindre detaljer på), så vil jeg anbefale nogle andre tuscher. I mit indlæg ‘Top 3 tuscher’ giver jeg to andre forslag til nogle tuscher, du kan bruge til dette formål. Du kan læse indlægget her.

Hvis du mangler inspiration til nogle malebøger du kan farvelægge i, så er jeg særligt glad for Johanna Basfords bøger. Hvis du vil blive inspireret og se, hvordan jeg har brugt Staedtler Triplus Fineliner i mine malebøger (fra Johanna Basford), så kan du se nogle billeder af mine farvelagte tegninger her:

Den Hemmelige Have

Den Fortryllede Skov

Den Magiske Jungle

God fornøjelse og jeg håber du kan bruge min anbefaling 🙂

De bedste tuscher

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *