Lider din hund af sart mave? I så fald er det vigtigt, at du har fokus på at købe det rette foder, som tager hensyn til din hunds behov. Ved at købe hundemad til sart mave, kan din hund igen få det godt og trives.

Hvorfor købe hundemad til sart mave?

Hvis din hund har sart mave, vil du ofte opleve, at den kaster op eller har tynd mave og det er hverken sjovt for din hund eller dig. Det er vigtigt at din hund får noget mad den kan tåle, og som giver den rette mængde næring samt stabilt blodsukker. Derfor vil jeg anbefale dig at købe din hundemad hos Essential Foods! Essential Foods fokus er at give din hund al det den har brug for, så den får den mest optimale adfærd og det bedste helbred – og hvem er ikke fan af det?

Essential Foods kattemad - dansk højkvalitets tørfoder til katte

Hundemad til sart mave – ESSENTIAL ESTATE LIVING

Essential Foods har et produkt, der hedder ESSENTIAL ESTATE LIVING, som jeg gerne vil anbefale dig til din hund med sart mave. Denne hundemad kan bruges til hunde i alle racer og er kornfrit. Hundemaden består blandt andet af fritgående britiske lam og hjorte samt friske æg, søde kartofler og rosmarin, der giver din hund al det næring den har behov for.

En rigtig forkælelse til din hund

Hvis du ønsker at give din hund nogle mere spændende og varierede måltider, kan du lejlighedsvis servere ESSENTIAL SUPERIOR LIVING og ESSENTIAL NAUTICAL LIVING til din bedste ven. Og så tænker du sikkert: hvorfor skal jeg variere maden til min hund? Men til dette vil jeg gerne spørge dig: ville du ikke selv blive træt af mad, hvis du altid skulle spise det samme? Jeg tænker svaret ville være “ja”, og sådan har din hund det måske også. Derfor er det muligt at købe THE TASTE BOX, som er en boks, der består af tre slags hundemad inklusiv ESSENTIAL ESTATE LIVING-maden, som din hund med sart mave har brug for. Køb THE TASTE BOX her.

THE TASTE BOX SMALL BREED LIVING 3 x 3KG

Andre gode grunde til at købe hundemad fra Essential Foods

Essential Foods hjemmeside har du desuden mulighed for at se, hvilken foder der passer bedst til din hund. Her kan du sortere hundemaden ud fra vægt, alder, race og forskellige situationer (til hvis din hund f.eks. har sart mave, allergi, er kræsen eller undervægtig). Der er ganske enkelt mad til alle hunde!

Derudover har du mulighed for at prøve hundemaden ved at købe prøvemåltider. Dette kan f.eks. være godt i tilfælde, hvor din hund har en sart mave, og du ønsker at finde ud af, om Essential Foods hundemad hjælper. Det kan også være godt at købe prøvemåltider, hvis du f.eks. har en kræsen hund eller en hund med allergi. Prøvemåltiderne består af 100 g og er derfor den perfekte størrelse til at tjekke, om hundemaden er noget for din hund. Køb prøvemåltider hos Essential Foods her.

Til sidst vil jeg lige slå et slag for den gode service de har hos Essential Foods. Det er nok ikke så meget for hundens skyld at jeg nævner dette, men mere for din, da jeg synes det er vigtigt med en god service. Hvis du har nogen spørgsmål til Essential Foods produkter kan du altid skrive en besked til dem på deres hjemmeside essentialfoods.dk. De gange jeg har skrevet en besked til dem, har jeg fået svar rigtig hurtigt. Og det synes jeg er virkelig dejligt, hvis man sidder og er i tvivl om noget.

Hvis du ønsker at læse mine andre blogindlæg om hunde kan du læse mere her.

Hundemad til sart mave

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *