Slyngevuggen er blevet rigtig populær den sidste tid – og det er der intet at sige til. Den er perfekt til når dit barn skal sove middagslur. Slyngevuggen er perfekt at putte barnet i, fordi den går op i siderne. Det betyder, at slyngevuggen med sit smarte design vil omfavne babyen. Det vil give en oplevelse af komplet tryghed, hvilket vil få dit barn til at falde hurtigt til ro. Jeg hører desuden flere sige, at deres baby sover nogle meget længere lure efter de har investeret i en slyngevugge. Men findes den bedste slyngevugge egentlig og i så fald: hvilken er den bedste?

Hvilken er den bedste slyngevugge?

Der er jo altid mange holdninger til alting og med slyngevugger er det ikke anderledes. I bund og grund handler det jo meget om smag og behag, hvad man synes er bedst. Jeg vil derfor gerne komme med tre gode bud på nogle slyngevugger, som jeg mener klart ligger i top 3 over de bedste slyngevugger – og som du uden tvivl kan investere i.

Den bedste slyngevugge? – Slyngevuggen fra Moonboon

Slyngevuggen fra Moonboon er udviklet i økologiske og bæredygtige materialer og er inspireret af månen og natten. ’Moon’, der betyder måne, er symbolet på søvnen, mens ’boon’ står for velsignelsen, bonussen og det gode. Der er derfor tænkt over hver enkelt detalje i denne slyngevugge, og det er lige præcis derfor jeg er faldet for lige præcis denne slyngevugge!

Den bedste slyngevugge? - Slyngevugge fra Moonboon

Madrassen er fyldt med det allergivenlige og naturlige kapok. Producenterne går højt op i miljøet og derfor er skallen til motoren (som man kan tilkøbe vuggen) lavet i bionedbrydeligt materiale. Desuden er emballagen 100% bionedbrydelig. Slyngevuggen fremstår i økologisk bomuld og er GOTS-certificeret. Til slyngevuggen medfølger en tværpind i mørkt valnøddetræ, en kapokmadras i 90×35 cm, en fjeder med stofdække og sikkerhedsstrop, 3 karabinhager og en kæde på 0,5 meter. Slyngevuggen er klart i top 3 over den bedste slyngevugge – ingen tvivl om det.

Vuggemotor… Er det nødvendigt?

Du kan tilkøbe en vuggemotor – og den vil jeg klart anbefale dig! Med vuggemotoren til slyngevuggen skal du nemlig ikke manuelt vugge din baby med armene – og det er en virkelig stor aflastning. Motoren er både designet, udviklet og testet i Danmark samt CE-mærket. Vuggemotoren kan bruges til børn, der vejer op til 15 kg og den kan indstilles i hastighed, så det passer til lige præcis det tempo du og din baby ønsker. Der er endda en timerfunktion i motoren.

Vuggemotoren virker desuden til de fleste slyngevugger, så hvis en anden slyngevugge falder mere i din smag, kan du stadig godt købe denne fantastiske life-saver!

Moonboons slyngevugge med på farten?

Vil du have slyngevuggen med på farten, når du og din baby skal besøge et vennepar eller bedsteforældrene? Du kan købe Moonboons karmbeslag, som nemt og hurtigt sættes på karmen – så kan slyngevuggen nemt bruges uden for hjemmet. Det kan jeg også klart anbefale dig!

Læs mere og køb karmbeslaget fra Moonboon her.

Den bedste slyngevugge? - karmbeslag til Moonboon slyngevugge

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan hænge slyngevuggen i loftet?

Husk at tage stilling til, hvorvidt slyngevuggen skal hænge i loftet eller om du i stedet skal investere i et stativ til slyngevuggen. Personligt synes jeg det er pænest at hænge slyngevuggen i loftet, men det er jo ikke altid man har den mulighed.

Den bedste slyngevugge? – Slyngevuggen fra Nomono

I realiteten er det meget smag og behag, hvilken slyngevugge du bedst kan lide, men slyngevuggen fra Nomono er også et rigtig godt bud på en god slyngevugge.

Slyngevuggen fra Nomono er lavet i 100% økologisk og ubehandlet bomuld. Tværpinden er lavet af bæredygtigt certificeret og olieret træ. Slyngevuggen kan desuden vaskes ved 30 grader. Madrassen måler 85×30, så den er en lille smule mindre en slyngevuggen fra Moonboon. Til gengæld er madrassen fyldt med ren ny uld og madrassen kan lægges imellem to lag stof, så man er sikker på, at den ikke rutsjer rundt. Bemærk at madrassen ikke kan vaskes i maskine og ved vask af slyngevuggen skal du derfor tage madrassen ud af vuggen inden.

Denne slyngevugge kan desuden både fås i naturfarve og grå – alt efter hvilket design du bedst kan lide.

Køb slyngevuggen i naturfarve her.

Køb slyngevuggen i grå her.

Jeg synes klart at slyngevuggen fra Nomono byder på nogle andre fordele end Moonboons slyngevugge og er derfor i mine øjne en stor konkurrent til Moonboon. Nomonos slyngevugge ligger derfor klart i toppen over den bedste slyngvugge.

Husk karmbeslaget til din Nomono slyngevugge

Til slyngevuggen medfølger en praktisk taske, så slyngevuggen nemt kan tages med, når I skal have ud af døren. Og nu hvor vi snakker om at tage slyngevuggen med, så kan du til denne slyngevugge også tilkøbe et karmbeslag, hvis så et beslag ønskes.

Køb karmbeslag til Nomono slyngevugge her.

Flere valgmuligheder…

Nomono har også lavet et stativ til deres slyngevugge, så dette kan du købe, hvis du foretrækker et stativ til slyngevuggen. De har endda lavet flere forskellige slags stativer og tilmed også i forskellige farver alt efter, hvad du er til. Samtidig kan man også købe et vægophæng til denne slyngevugge, hvis man er mere til det end at hænge slyngevuggen i loftet eller på stativ (se billede nedenfor). Jeg synes personligt, at vægophænget er meget elegant i sit egetræsdesign.

Køb stativ eller vægophæng til Nomono slyngevugge her.

Den bedste slyngevugge? - Nomono Slyngevugge

Venter du tvillinger?

Hvis du venter tvillinger og stadig godt kunne tænke dig en slyngevugge til de små vidundere, vil jeg klart anbefale dig at investere i en Nomono tvillinge-slyngevugge. Ja, du læste rigtigt! De har simpelthen lavet en tvillinge-slyngevugge og hvor genialt er det ikke lige? Jeg synes godt nok det er smart! Jeg har ikke selv prøvet den, fordi jeg ikke har ventet tvillinger, men mon ikke den er lige så lækker som den ”almindelige” slyngevugge fra Nomono.

Læs mere og køb tvillinge-slyngevuggen fra Nomono her.

Den bedste slyngevugge? – Slyngevuggen fra Natures Sway

Slyngevuggen fra Natures Sway fremstår i naturhvid grundet brugen af ubleget bomuld – dette gør den virkelig lækker i farven, synes jeg! Madrassen i slyngevuggen er lavet af uld foton og betrukket med 100% bomuld, ligesom lagnet også er fremstillet i bomuld. Tværpinden på denne slyngevugge er lavet af New Zealandsk hårdttræ.

Til denne vugge medfølger karmbeslaget og du skal derfor ikke ud at investere i et karmbeslag som ved de andre slyngevugger for at kunne tage slyngevuggen med hjem til bedsteforældrene. Karmbeslaget er lavet i galvaniseret stål. Til slyngevuggen medfølger også her en bæretaske.

Den bedste slyngevugge? - Natures Sway slyngevugge

Ingen begrænsninger!

Natures Sway slyngevugge fås i deres originale model, der kan bruges af nyfødte, men de har faktisk også lavet en slyngevugge til junior, som kan bruges til et barn, der vejer mellem 10 og 25 kg. Det betyder samtidig, at denne slyngevugge er 10 cm længere end den originale slyngevugge fra Natures Sway.

Køb Natures Sway slyngevugge til junior her.

Madrasafstiver til din Natures Sway slyngevugge?

Til Natures Sway slyngevugge anbefales det, at du køber en madrasafstiver. Afstiveren skal give mere plads og skabe en mere stabil bund. Hvis du har en babynest, som du kan lægge ned i vuggen, kan du dog fint bruge den, da den også har en fast og stabil bund.

Køb madrasafstiver her.

Hvilken er så egentlig den bedste slyngevugge?

Jeg synes helt klart de alle tre har hver deres fordele! Jeg foretrækker personligt selv slyngevuggen fra Moonboon, fordi den tiltaler mig mest med de økologiske og bæredygtige materialer. Samtidig synes jeg også det er smart, at de har lavet en vuggemotor, som helt klart kan anbefales! Jeg vil dog skynde mig at påpege, at de to andre slyngevugger også er rigtig fine og sagtens kan opfylde ens slyngevugge-behov! Det er rent og skær smag og behag…

Læs nogle af mine andre blogindlæg om babyer her.

Tak, fordi du læste med 🙂

Den bedste slyngevugge

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *