Har du nogensinde tænkt på at lave din egen drømmefanger? Vi ved alle sammen hvad en drømmefanger er, men hvad er historien egentlig bag? Og hvorfor bør du lave din egen drømmefanger?

Hvad er historien bag drømmefangeren?

Drømmefangeren kommer egentlig fra USA, men stammer fra indiansk mytologi. Når vi drømmer om natten er der både gode og dårlige drømme iblandt. Her er det drømmefangerens opgave kun at give os de gode drømme – de dårlige drømme sorteres altså fra. De gode drømme kæmper sig således vej gennem hullet i midten af din drømmefanger og de dårlige drømme vikles ind i nettet. Det er derfor en drømmefanger ser ud, som den gør.

Hvad skal du bruge for at lave din egen drømmefanger?

Man skal jo bruge en række forskellige remedier for at kunne lave en flot drømmefanger.

De ting du som minimum skal bruge for at lave denne drømmefanger er:

  • Garn – flere forskellige slags
  • Ring til uro i 30 cm
  • Fjer
  • Saks
  • Limpistol
  • Evt. Perler
Lave din egen drømmefanger i hvid med fjer og perler

Jeg har givet mig i kast med at lave drømmefangeren på billedet, og der brugte jeg denne gratis guide.

Du kan købe alt du skal bruge for at lave din egen drømmefanger her.

Rito.dk har lavet flere gratis guides til nogle rigtig flotte drømmefangere og på selv samme hjemmesiden kan du købe ALT dit grej til at lave den flotteste drømmefanger. Du kan se flere gratis guides på nogle drømmefangere her:

Du skal prøve at lave din egen drømmefanger

Ved at lave din egen drømmefanger kan du selv vælge materialer og farver, så den bliver unik og lige som du ønsker den. Du kan nemt udskifte garn, perler og fjer til andre farver og varianter alt efter hvad der passer dig,, så din drømmefanger bliver mere personlig. På den måde kan du også lave en drømmefanger der passer ind i din indretning.

Du kan købe alt du skal bruge for at kunne lave den flotteste drømmefanger her.

Drømmefangere til børn

Hvis du har børn der gerne vil lave deres egen drømmefanger kan dette være en rigtig sjov aktivitet. Det kan købes i mange forskellige afskygninger. Dine børn kan f.eks. lave en drømmefanger som et pailletbillede. Det bliver virkelig flot og resultatet bliver en virkelig farverig og energigivende drømmefanger, der kan fange alle de onde drømme. Du kan købe pailletbilledet her.

Lave din egen drømmefanger med i pailletbillede

Hvis dit barn og dig gerne vil lave en ”almindelig” drømmefanger kan I også gøre det ved at købe denne DIY-drømmefanger fra Playbox. Alt du og dit barn skal bruge medfølger – så det er bare at finde tiden til det, så I kan få lavet denne flotte drømmefanger. Du kan købe DIY-drømmefangeren fra Playbox her.

Lave din egen drømmefanger med DIY-drømmefanger til børn

Jeg håber du er blevet inspireret til at lave din egen drømmefanger og tør at give dig i kast med det. Jeg synes i hvert fald du skal prøve det – det er ret sjovt.

Hvis du føler dig inspireret og kunne tænke dig at læse mere, kan du læse mine andre blogindlæg med DIY her.

God fornøjelse.

Vil du gerne lave din egen drømmefanger?

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *