Diamond painting i Danmark

Hvad er Diamond Painting? Hvordan kommer man i gang? Og hvor kan man købe Diamond Painting i Danmark? Alt dette vil jeg gerne give dig svaret på i dette blogindlæg.

Hvad er Diamond Painting?

Diamond Painting har sådan set intet med maling at gøre, selvom ordet ‘painting’ antyder det. I Diamond painting har man et lærred, hvor man påsætter nogle små diamanter ved hjælp af nogle farvekoder, som indikerer, hvilken farve der skal bruges. Når man har sat diamanterne på det klistrende lærred får man det flotteste glimterende billede, som man kan hænge op og pynte hjemmet med. Hvis du gerne vil vide mere om hvad Diamond Painting er, kan du læse mere her.

Sådan kommer du i gang med Diamond Painting

Udover det lærred du køber til din Diamond Painting medfølger der også nogle andre ting, blandt andet en pen, som gør arbejdet med diamanterne en del nemmere. I videoen nedenfor kan du se, hvilke ting der medfølger og som er gode at have ved hånden.

Runde eller firkantede diamanter?

Når man skal arbejde med Diamond Painting kan man vælge mellem to former på diamanterne – runde og firkantede. De runde er nemme at arbejde med, fordi det ikke er nødvendig man sætter dem helt præcist på lærred. Dog vil man kunne komme til at se mere af lærred, når man er færdig, end det er tilfældet med de firkantede, fordi de kan ligges helt op ad hinanden. Hvilken form på diamanterne du skal vælge, kan du læse mere om her.

Forhandlere af Diamond Painting i Danmark

Der findes forskellige hjemmesider, der sælger Diamond Painting, men når jeg har kigget på det og har ville købe ind til mit nye projekt, synes jeg det har været svært at finde hoved og hale i, hvem der sælger Diamond Painting i Danmark. Derfor vil jeg gerne anbefale dig to hjemmesider, der sælger Diamond Painting i Danmark.

Den første hjemmeside hedder 5D Diamond Paint og sælger som det eneste på deres hjemmeside Diamond Painting-billeder. Så hvis du udelukkende er på udkig efter dette, så er det den helt rigtige hjemmeside at gå til. De har alverdens Diamond Painting-billeder indenfor mange forskellige kategorier – både dyr, blomster og endda også erotiske billeder. Se alle deres Diamond Painting-billeder her.

Den anden hjemmeside jeg vil foreslå at kigge på er Rito.dk. De sælger de fineste Diamond Painting-billeder, som du kan købe her. Men det er ikke det eneste de sælger, for de sælger også Diamond Painting-træplader. Se deres Diamond Painting-træplader her.

De sælger dog ikke kun Diamond Painting-billeder, men også alt muligt andet hobby-grej. Det synes jeg er fedt, for der kan jeg handle ind til alle mine hobbys på én gang. De sælger blandt andet malergrej, garn og perler. Jeg har lavet flere projekter med deres produkter. Jeg har blandt andet lavet forskellige perleplader, som du kan se her.

God fornøjelse med Diamond Painting 🙂

Diamond painting i Danmark

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *