Jeg drømmer mig til væk til sommer, sol og varme for tiden og derfor har jeg både lavet sommerfugle og blomster af perler det seneste stykke tid. Hvis du har lyst til at se de perleplader jeg har lavet og få inspiration og ideer til dine egne perleplader kan du trykke her. Alle mine perleplade ideer er med Hama Midi-perler, som kan købes her. Hvis du ikke kender forskellen på de forskellige perler eller gerne vil vide mere om Hama Perler kan du se mere her. Men sommerfugle og blomster er ikke det eneste jeg har lavet. Jeg har også lavet perleplader som is, og det har ført mig frem til nogle rigtig sjove og søde perleplader – synes jeg.

At få nye ideer til perleplader: Ideen til perleplader som is

Før jeg lavede perlepladerne søgte jeg lidt frem og tilbage på nettet for at få nogle ideer (ligesom du måske også gør lige nu og det er grunden til, at du er landet på min side). Jeg fandt mange forskellige motiver, men endte med to motiver – begge to er perleplader som is – og dem som jeg gerne vil vise. Jeg kunne ikke finde den nøjagtige opskrift, så jeg har lavet perlepladerne, sådan som jeg synes er pænest. Hvis du synes der skal tilføjes nogle andre detaljer end dem jeg har lavet, er du jo meget velkommen til det. De perleplader jeg har lavet er jo kun ment som inspiration.

Jeg har både lavet nogle perlelader som is, hvor isen har været en isvaffel og en ispind. Dem vil jeg gerne vise dig!

Perleplade som isvaffel

Til denne perleplade har jeg brugt de store firkantede stiftplader, som kan købes her. Det gode ved disse firkantede stiftplader er, at man kan lave laver motiver, der er større end én stiftplades størrelse. Man kan nemlig samle dem til én stor stiftplade. For at lave denne perleplade som isvaffel har jeg brugt to stiftplader.

Perleplade som ispind

Jeg har også lavet en perleplade som ispind, som du kan se nedenfor.

Jeg har valgt at lave en Filur-is, som du sikkert kender, men man kan jo lave mange forskellige. Man kan jo også lave en Kung-fu, Københavnerstang, Champagnebrus eller Twister, hvis man har lyst til det.

Til denne har jeg også brugt to af de firkantede stiftplader, som kan købes her. 

Er du også blevet lækkersulten af al den snak om perleplader som is? Så snup en is og hyg dig med en omgang perler imens.

Perleplader som is – inspiration

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *