Diamond Painting-billede

Kan du også godt lide at lave Diamond Painting-billeder? Kunne du godt tænke dig at lave Diamond Painting med dit eget billede? Så læs med her.

Hvad er diamond painting?

Diamond painting er for dig, der rigtig godt kan lide at være kreativ og gerne vil kunne bruge dine kreative resultater i indretningen. Med diamond painting har du rig mulighed for at pynte hjemmet med flotte og personlige billeder. Du kan også give dit Diamond Paiting-billede til en du holder af for at forkæle personen med en personlig gave, der kommer lige fra hjertet.

Kan jeg finde ud af Diamond Painting, hvis jeg ikke har prøvet det før?

Sagtens. Det er forholdsvis nemt at gå til – du skal bare lige kende de små tricks. Jeg prøvede for første gang kræfter med Diamond Painting for et stykke tid siden og jeg har været bidt af det lige siden – så er du advaret!

Det er helt vildt fantastisk måde at slappe af på. Jeg plejer ofte at høre en spændende lydbog samtidig og så er der hurtigt gået flere timer, selvom det føles som få minutter.

Læs mere om Diamond Painting på min blog her.

Hvad skal du bruge til at lave dit eget billede i diamond painting?

For at kunne lave et Diamond Painting-billede skal du bruge flere forskellige remedier. Det vigtigste er:

  • Små sten (diamanter)
  • Pen (og klister til pennen)
  • Lærred
  • Et velegnet foto

Det er nemmest at arbejde med Diamond Painting, hvis du har en speciel pen, der er beregnet til at påføre diamanterne på det klistrede lærred. Derudover skal der på pennen noget stads (ofte lyserødt), der holder på perlerne, så de ikke falder af pennen.

Ved at købe dit diamond painting-billede hos 5D Diamond Paint får du et helt kit, som indeholder alle de ting, du skal bruge. Det er virkelig nemt og det vil jeg til enhver tid anbefale dig. På denne måde skal du ikke selv finde ud af, hvilke farver du skal bruge til dit billede, købe et passende lærredstørrelse osv. Bestil dit Diamond Painting-bilede her.

Diamond Painting med dit eget billede – guide

Hos 5D Diamond Paint kan du nemt og simpelt bestille et lærred og alle de tilhørerende remedier, der skal bruges for at kunne lave et rigtig flot Diamond Paint-billede. Du får altså et helt kit med posten, og du kan derfor straks gå i gang, når du har modtaget pakken. Læs mere om, hvordan du bestiller et Diamond Painting-kit med dit eget billede her.

Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, når du skal lave sit eget billede i Diamond Painting. Derfor har jeg fundet denne video, hvor du kan blive lidt kloge på de forskellige overvejelser ved at lave sit eget billede ud af de flotte diamanter:

Læs mere om at lave dit eget Diamond Painting-billede her.

Motiver til dit eget billede

At lave sit eget billede med Diamond Painting er jo en helt fantastisk mulighed for at vælge et motiv, der betyder meget for dig. Hvis du rigtig godt kan lide natur, kan du tage et billede af den flotte natur, der er i nærheden af hvor du bor. Du kan også tage et billede af dig selv, din familie eller dit elskede kæledyr. Der er uanede muligheder og det synes jeg er rigtig fedt! Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad motivet til dit Diamond Painting-billede kan være.

Praktiske informationer, når du skal kreere dit eget billede med Diamond Painting

Der findes både runde og firkantede diamanter til Diamond Painting, og de har hver især deres fordele. Jeg har prøvet at bruge begge dele, og kan anbefale begge dele. Hvad du vælger afhænger i høj grad af, hvad du synes giver det bedste udtryk på det færdige resultat. Samtidig handler det også om, hvor øvet du er i Diamond Painting.

Læs mere om fordelene ved de forskellige typer af diamanter her.

Tak fordi du læste med! God arbejdslyst med dit kreative projekt.

Diamond Painting med eget billede

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *